Skip to content
Home » Outliers, ένα podcast της Endeavor Greece που εστιάζει στην επιχειρηματικότητα

Outliers, ένα podcast της Endeavor Greece που εστιάζει στην επιχειρηματικότητα

  • by

Το podcast είναι αφιερωμένο στους επιχειρηματίες που μετασχηματίζουν ολόκληρες αγορές & το αφήγημα της επιχειρηματικότητας. Κάθε εβδομάδα η Endeavor Greece μιλάει με τους ανθρώπους πίσω από τις startup επιχειρήσεις σε Ελλάδα & Κύπρο, και μαθαίνουμε πως σκέφτονται και αξιολογούν ρίσκα & αποφάσεις. Μέσα από το δικό τους ταξίδι, βλέπουμε τις ευκαιρίες που βλέπουν στον κλάδο τους, και ανακαλύπτουμε τι σημαίνει ο όρος Outlier για έναν επιχειρηματία.

Η θεματολογία αλλά και τα άτομα που συμμετέχουν στα επεισόδια έχουν τόσο το κύρος όσο και μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, γνώσεις και tips στο χώρο του επιχειρείν, δίνοντας έμπνευση στα άτομα που ενδιαφέρονται για τον χώρο.

Η 3η σεζόν της σειράς podcast Outliers από την Endeavor Greece είναι εδώ και μπορείτε να ακούσετε το πρώτο επεισόδιο στο Spotify: https://bit.ly/OutliersS3Ep1 🚀

ή εδώ: https://outliers.gr/el/homepage-2/

Καλεσμένος στο πρώτο επεισόδιο είναι ο ελληνικής καταγωγής Steven Galanis, CΕΟ και συνιδρυτής της Cameo, της unicorn εταιρείας που συνδέει τους απευθείας θαυμαστές με περισσότερους από 40.000 celebrities. Μέσα από την προσωπική του ιστορία μαθαίνουμε πως ξεκίνησε η εταιρία του, ποιες είναι οι ευκαιρίες και τα ρίσκα στον κλάδο του, αλλά και χρήσιμα tips για τους μελλοντικούς επιχειρηματίες.