Skip to content
Home » Το 2ο Changemaker hackathon event ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Cisco με τη συμμετοχή του ELab στην κριτική επιτροπή σε ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και δημιουργικότητας. Περισσότερα….

Το 2ο Changemaker hackathon event ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Cisco με τη συμμετοχή του ELab στην κριτική επιτροπή σε ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και δημιουργικότητας. Περισσότερα….

  • by

Η συμμετοχή φοιτητριών του Παμακ ήταν εξαιρετικά σημαντική! Συμμετείχαν φοιτήτριες από τα τμήματα Βαλκανικών Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών,  Λογιστικής & Χρηματοοικονομική, Εκπαιδευτικής &   Κοινωνικής Πολιτικής  και Oργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Καθώς και φοιτήτριες και νέες κοπέλες από άλλα ΑΕΙ της χώρας.

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η ομάδα του FoodGain  που αντιστοιχεί σε ένα χρόνο δωρεάν mentoring από τον οργανισμό Women on Top . Τα μέλη της ομάδας είναι: μια φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ , μια απόφοιτη του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μια απόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και μια απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ.

Εξαιρετικές παρουσιάσεις (pitching), πολύ ενέργεια, άριστη συνεργασία και βάπτισμα στο επιχειρείν.

Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες αφού το κέρδος για όλες τις ομάδες ήταν πολλαπλό καθώς και στη διοργανώτρια εταιρεία μη κερδοσκοπικου χαρακτήρα STIMMULI for Social Change.

Έπεται συνέχεια….