Skip to content
Home » Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20/12/2022, η ημερίδα με τίτλο «Κοινωνική Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση» σε αίθουσα του ξενοδοχείου COLORS Urban Hotel Περισσότερα εδώ….

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20/12/2022, η ημερίδα με τίτλο «Κοινωνική Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση» σε αίθουσα του ξενοδοχείου COLORS Urban Hotel Περισσότερα εδώ….

  • by

Η ημερίδα διοργανώθηκε από τη ΜΚΟ Stimmuli for social change.  Οι παρευρισκόμενοι/-ες  είχαν  την ευκαιρία να ακούσουν από εκπαιδευτικούς, καθώς και εκπαιδευτικούς συμβούλους και ακαδημαϊκούς, για το πως η επιχειρηματικότητα και η κοινωνική καινοτομία στο κατάλληλο πλαίσιο, μπορούν να κάνουν την εκπαιδευτική διαδικασία πιο αποτελεσματική και παράλληλα συναρπαστική για τους μαθητές! Το εργαστήριο Επιχειρηματικότητας  E Lab του ΠαΜακ εκπροσωπήθηκε  από την καθηγήτρια Κατερίνα Σαρρή η οποία ανέδειξε την αξία των επιχειρηματικών δεξιοτήτων για τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τη σημασία της ένταξης της  Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στα σχολεία.