Skip to content
Home » Παρουσίαση του Βιβλίου με τίτλο “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ”

Παρουσίαση του Βιβλίου με τίτλο “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ”

  • by

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, Μ. Αναγνωστάκης, το απόγευμα στις 6/3/2023, έγινε η Παρουσίαση του Βιβλίου με τίτλο “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ” της κας Κατερίνας Σαρρή, Καθηγήτριας  του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της κας Σταυρούλας Λασπίτα, Επίκ. Καθηγήτριας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Τη συζήτηση συντόνισε ο κύριος Κώστας Τραμαντζάς, Γενικός Διευθυντής, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας.

Η  εκδήλωση άνοιξε με τη σύνθεση του «Alexander Borodin», που εκτέλεσε κουαρτέτο εγχόρδων από φοιτητές και φοιτήτριες  του ΤΜΕΤ Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θανάσης Ράκος-βιολί, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος-βιολί, Στέλλα Αναστασίου-βιόλα και Θεοδοσία Μιντζή-Τσέλο.

Για το βιβλίο μίλησαν, οι Παναγιώτης Λιάργκοβας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πρόεδρος του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), π.Επικεφαλής  του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Δημήτρης Λακασάς, CEO Olympia Electronics, CEO Think Tank SEVE, π. Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και Δρ Απόστολος Αιγυπτιάδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Πρόεδρος ΔΣ της εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας (ΕΔΕΒΕ).

Ακολούθησε συζήτηση με τις συγγραφείς και  το κοινό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Δήμου Θεσσαλονίκης, ο κ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας,    ο Καθηγητής, Στυλιανός Κατρανίδης, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η Καθηγήτρια Τζένη Αλεξανδροπούλου, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο κ. Παναγιώτης Κετικίδης, Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας,  ο κ. Τζιόλας, Εκδότης  των πανεπιστημιακών εκδόσεων Τζιόλα, μέλη ΔΕΠ πανεπιστημίων, φοιτητές και φοιτήτριες, επιχειρηματίες, συνάδελφοι και φίλοι των συγγραφέων.

Όπως αναφέρθηκε, το βιβλίο έχει ήδη προταθεί ως ακαδημαϊκό σύγγραμμα σε 40 πανεπιστημιακά τμήματα της χώρας και 44 μαθήματα.