Skip to content
Home » ΛΕΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ -ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΤΡΙΑ για: το Κέντρο Αειφορίας (CSE), ΗΘΙΚΗ Και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

ΛΕΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ -ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΤΡΙΑ για: το Κέντρο Αειφορίας (CSE), ΗΘΙΚΗ Και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Την Πέμπτη 23 Μαίου στις 12:00 στην αίθουσα 16,  θα είναι κοντά μας η κ Λένα Μαμιδάκη επιχειρηματικό στλεχος της εταιρίας των Αθηνών CSE- Κέντρο Αειφορίας

Η κ Λένα Μαμιδάκη έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.Sc. in Business Administration) στο Boston University των
Η.Π.Α. και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις (M.A. in European Studies) στο
University of Reading στην Αγγλία.

Από το 1991 εργάστηκε στη ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ ως Υπεύθυνη Εξαγωγών & Μάρκετινγκ, ενώ από το 1995 εργάστηκε στη Mamidoil Jetoil A.E. ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων. Από το 2007 διετέλεσε και Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης/Βιώσιμης Ανάπτυξης έως το 2017 στην ίδια εταιρεία. Από το 2018 εργάζεται ως Head of Strategic Development στο Κέντρο Αειφορίας (CSE). Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια σε θέματα ΕΚΕ, GRI, Risk Assessment, SROI, ESG, ενώ από το 2009 είναι CMI Certified ESG Practitioner.

Παράλληλα είναι μία από τις Lead Trainers του CSE, έχοντας εκπαιδεύσει εκατοντάδες στελέχη διεθνώς σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης/ESG.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης από τον Μάιο του 2013, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος
του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ (2010-2016), καθώς και μέλος Δ.Σ. διαφόρων εταιρειών.

Το κέντρο αειφορίας (CSE), έχει ηγηθεί στη Βιώσιμη Ανάπτυξη & ΕSG, αποσπώντας σημαντικά βραβεία αριστείας και καινοτομίας.  Στο CSE υποστηρίζουμε εταιρείες και επαγγελματίες παγκοσμίως, με πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης και  εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες όπως και ενσωμάτωση της Βιωσιμότητας σε δεκάδες κλάδους.