Skip to content
Home » Το εργαστήριο επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας E Lab συμμετείχε στην Εκδήλωση Γυναίκες και Ηγεσία 3.0: Εκπαίδευση, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2024. Περισσότερα εδώ….

Το εργαστήριο επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας E Lab συμμετείχε στην Εκδήλωση Γυναίκες και Ηγεσία 3.0: Εκπαίδευση, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2024. Περισσότερα εδώ….

  • by

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που συνδιοργανώθηκε από το NBG Business Seeds, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το OK!Thess, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τη Bayer Hellas, παρουσιάστηκαν οι δράσεις του εργαστηρίου για την ενδυνάμωση των γυναικών στο επιχειρείν.

Σε ένα γεμάτο δίωρο, συζητήθηκαν επίσης οι δράσεις των γυναικών στην έρευνα, την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, καθώς και οι εταιρικές και θεσμικές πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση των γυναικών στον επιχειρηματικό χώρο. Στο πάνελ συμμετείχαν εκπρόσωποι οργανισμών, φορέων και εταιρειών που υλοποιούν πρωτοβουλίες ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μοιράζοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Τη συζήτηση συντόνισε η Κίττυ Ιωαννίδου, Head of Risk της ΗΒΗ Α.Ε., προωθώντας έναν ουσιαστικό διάλογο για την προώθηση της ισότητας και της καινοτομίας στο επιχειρείν.