Skip to content
Home » Το εργαστήριο επιχειρηματικότητας Εlab συμμετείχε στην «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών» στο Πανεπιστημίου Μακεδονίας Περισσότερα εδώ….

Το εργαστήριο επιχειρηματικότητας Εlab συμμετείχε στην «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών» στο Πανεπιστημίου Μακεδονίας Περισσότερα εδώ….

  • by

Το εργαστήριο επιχειρηματικότητας Elab συμμετείχε ενεργά στην «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024. Η εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώθηκε από την Πρυτανεία και τον Σύλλογο Φοιτητών του Πανεπιστημίου, είχε ως κύριο στόχο να ενημερώσει τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες για τις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις, αλλά και να τους εξοικειώσει με τις Σχολές, τα Τμήματα, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι φοιτήτριες και οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα σεμινάρια, τις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια που διοργανώνονται από το Elab, καθώς και για τις ευκαιρίες συμμετοχής σε επιχειρηματικούς διαγωνισμούς και προγράμματα mentoring. Επιπλέον, οι φοιτήτριες και οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να εγγραφούν ως εθελοντές, αποκτώντας έτσι πολύτιμη εμπειρία σε θέμα επιχειρηματικότητας και διευρύνοντας το επαγγελματικό τους δίκτυο μέσα από τις δραστηριότητες του εργαστηρίου.