Skip to content
Home » To e-Lab στο διαγωνισμό Digital Gate και διακρίνεται μέσα από τη συμμετοχή διεπιστημονικής ομάδας γυναικών! Περισσότερα….

To e-Lab στο διαγωνισμό Digital Gate και διακρίνεται μέσα από τη συμμετοχή διεπιστημονικής ομάδας γυναικών! Περισσότερα….

  • by

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η τέταρτη φάση του διαγωνισμού Digital Gate με το Final Pitching event- που διοργανώνεται από τον  Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών- Ελευθέριος Βενιζέλος και του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Θερμά συγχαρητήρια στην   Αθανασία Λουκίδου, μέλος του εργαστηρίου μας και Υποψήφια Διδάκτορα στην Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση, στο τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, γιατί μαζί με την ομάδα της την Voice Heard κατάφεραν να περάσουν στην τελευταία φάση του διαγωνισμού και να διακριθούν στις 5 καλύτερες ομάδες του διαγωνισμού που  θα χρηματοδοτηθούν από το Αεροδρόμιο για να φτιάξουν την πιλοτική τους εφαρμογή.
Μετά από μελέτη σχετικά με  τις ανάγκες του αεροδρομίου αλλά και της αγορά, η Voice Heard σχεδίασε μια εφαρμογή για άτομα με οπτική αναπηρία αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες που δυσκολεύονται λίγο παραπάνω στους χώρους του αεροδρομίου!
Τα μέλη της Voice Heard Βασιλική Ζήση, Μουσειολόγος,Μουσικός Msc in Digital Culture ΠΑΠΕΙ, Ιωάννα Καρακούλα, Προπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ, Μαρία Καλογεράκη, Μηχανικός Πληροφορικής- Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΕΛΜΕΠΑ, Αθανασία Λουκίδου, ΥΔ, ΠΑΜΑΚ

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Voice Heard στον τελικό του διαγωνισμού που θα γίνει το Φεβρουάριο!